onsdag, oktober 3

Skorpor och frukt?



Skorpor och frukt.

Hur fan kan man gilla skorpor? Kardemummaskorpor, fullkornsskorpor, veteskorpor... Jag har verkligen svårt att tro att någon på allvar avnjuter en skorpa. Skorpor är snarare ett substitut för ingenting till kaffet, orala behovet-mat. På jobbet är det ofta gnäll om att skorporna är slut, eller att frukten är slut.
Jag tycker det är helt värdelöst att sätta i sig frukt och skorpor. Ett, de innehåller inte tillräckligt mycket socker och fett för att utgöra någon njutning. Och det är väl just därför som folk hetsäter detta mellan måltiderna på jobbet. Två, varför använda tråkig mat som bukfylla när man kan spara plats åt ett litet vaniljhjärta?

Hur ofta ska jag behöva säga att det inte är VAD du äter som spelar roll, det är HUR MYCKET.
Så sluta stressäta och börja njuta.

...ey?

Inga kommentarer: