måndag, maj 11


Jesper Waldersten-underbar illustratör.



Måndag.

Kört styrka 30 min. Tycker det är perfekt att köra korta pass och istället träna ofta. Jag blir så lätt uttråkad med träningen. Insåg att jag lagt på mig ett par kilon, inte så konstigt eftersom jag fått mycket mer aptit sen jag började träna. Bäst att kolla vågen på jobbet imorgon så att jag kan se att det inte är fett som jag lagt på mig, utan muskler! Så länge jag inte går upp i fett så kan jag tänka mig att lägga på mig några kilon.

Märkligt jag tycker redan att jag ser lite mindre klen ut! Om man lyssnar på tung RnB samtidigt som man spänner musklerna i spegeln ser man ännu biffigare ut, prova det vettja! Jaja, ni som känner mig vet ju om att jag forfarande ser ut som en fågelunge på överkroppen, men man kan väl få drömma lite...det spänner i alla fall!

Var i liljeholmen en sväng, köpte på mig pinotagevinet "Cafe", det är ett helt underbart gott vin, mycket smak och med en nyans av just kaffe. Rekommenderas oerhört mycket!! Kostar 89 kr. Lätt värt det, man vill inget annat än att pyttesmutta och låta det fylla ut munnen sakta. Till det äter du förslagsvis digestive med bredbar vitlöksost blandat med grönmögelost). Gud nu längtar jag redan tills ikväll då jag ska unna mig just detta!

Köpte liljor också.

Liljor, vin och träning. Bra skit för kroppen och humöret.