onsdag, juli 16

Det här är juicy!!


För ca ungefär ett år sen så träffade jag en kille, trodde faktiskt det var lite pirripirr i luften där ett tag. Men så blev inte fallet, fallet blev snarare så att vi skildes åt en morgon efter vår första "natt" (ni fattar) varpå han säger.... "Stackare, ska du gå hem nu...walk the walk of shame"

The walk of shame??? Ok, vi sågs inte mer.

I alla fall så är han nu ihop med en av sveriges mest kända bloggerskor, (hon är skitsnygg) så låt gå. Visst är det pännande!!
Han bloggar själv, och jag kan nu följa detta händelseförlopp med stor entusiasm. Walk of shame verkar nu redan ha gjort bort sig. Och ingen gottar sig mer än jag.

Ikväll vankas det oxfilé med dyrt vin och fantastiskt vackert sällskap.

Jag är Nigella denna månad, bystig i mörkbrunt hår, slickandes i skålarna och så levande i detta nu!

tisdag, juli 15

Nya tag och fula katter!!


Ja men okej då jag försöker vällanna blogga ett tag till då!

Igår var jag en hårsmån från att köpa två katter. Hittade ett syskonpar på blocket. Det hela var klockrent, man fick med rubbet, kattlåda mm samt att de INTE river på soffan och är kastrerade. Det ska nämligen inte pippas eller rivas hemma hos mig. Inte så länge jag inte får pippa och riva i alla fall.

Jag ringde ägaren i fråga och vi kom överens om att genomföra köpet och överlämningen på fredag, jag bad att få lite bilder på katterna via mail...bara som en trevlig grej liksom. Väl hemma vid datorn kände jag bara....NEJ! Det här är inte mina katter! Problemet?
Det var helt enkelt inte tilltalande. Bruna och med gula ögon och så såg de liksom ut att vara sprängfyllda med halvdöda råttor. Jag vet att jag låter hemsk nu, men jag såg mig själv ligga i sängen mitt i natten och endast se de där gula ögonen stirra på mig. Jag fick panik och ringde upp ägaren och drog en nödlögn om att jag nog inte ville ha dem som utekatter då det är så många elaka katter och kattbråk på gården, och eftersom de här katterna är utekatter så är det nog bättre att de kommer till en ägare med bättre hemförhållanden.

Lärdom: Va ärlig, ring upp på en gång och säg som det är.
Hur göra: Ljug. Sanningen kan göra ont.
Och nu då?: Skaffa alla tillbehör innan. Hitta den rätta kissen, gå och titta på henne först.