torsdag, april 10

Hur seriös får man bli??


Det är inte tjejen på bilden som är med i verkligeheten.

Jag måste bara få berätta en helt ovesäntlig grej.

Det är INTE lätt att måla en fondvägg som alla säger!
Jag behövde tre timmar av vånda, svett, svimatacker, panik och tålamod för att lyckas måla över den olivgröna väggen. Den är numera iklädd en förtjusande ton av "sandsten". Därefter behövdes väldigt mycket bekräftelse från allehanda släktingar och vänner. Idag har jag träningsvärk och har bestämt att S ska få göra hallen. Kan inte tänka mig någon bättre målerska! Noggran, tålamodig och lätt att underhålla. Jag tror att det räcker att jag sitter på en stol i bakgrunden med ett glas vin och pekar vart hon har missat att pensla. Ja så får det bli.

Idag fyller jag mina obegripliga 26 år också. Det kommer inte att undgå någon. Dels för att jag tycker det är roligt att bli gratulerad så jag hintar halva jobbet och dels för att jag bjudit in ca 30 pers på ferre om en vecka.
Eftersom jag är nyinflyttad är det viktigt med vett och etikett, jag har redan bokat in vårstädningen på gården och nu måste jag självklart skriva en snitsig liten lapp om den stundande festen och varna för eventuella oljud.
Jag fick faktiskt en sån lapp i brevlådan idag och dra mig baklänges vilken seriös lapp, förutom att den var gjord på datorn med massa olika typsnitt och handskriven underskrift så stod det längst ner: "Vi önskar er en arbetsam vecka och en trevlig helg"

Jag menar, hur seriös får man bli???

Och sen det här med, "Ni får gärna plinga på om ni blir störda"

Som om!!! Jag tänkte nog skriva att "ni är välkomna upp till mig vare sig ni störs eller inte!"

Sen har vi dilemmat med rödvin och jävligt snygg soffa. Lösningen är att jag bara ska bjuda på ljus dryck. Hittade ingen ljusgrå dryck men jag tror Rosé will be fine.

Just fine.