torsdag, april 23

Ska jag fortsätta blogga?

Det tycker ni va?


Idag...
Liten och rädd, liten och rädd, liten och rädd!

Ikväll är det en något ansträngd gruppträff där jag inte fått vara med ända från början. Självklart har de inte lyckats helt bra då.

Ikväll är det också fortsättning på "låt det rinna ut i sanden"....

Att låta relationer rinna ut i sanden är helt emot mina principer men ibland är det bättre än att tala ut. Särskilt i de fall de inte finns något att tala om.

Nu undrar ni säkert också...hur går det med rötjutet då din alkoholiserade vinkossa!!?
Jag ska säga er att det går jättebra att inte vara alkoholiserad, över förväntan! jag känner mig vital och utvilad. VITAL, haha!
Har inte rört flaskan i veckorna alls den senaste månaden. Den enda flaskan jag rör är nässprayen, men det är endast en dos i varje borre på kvällen.

Jag funderar faktiskt på att ta en vit helg, underns tid är inte förbi! Förstå att en söndag kunna ta en morgonrunda i joggingspåret (notera att jag inte säger jogginrunda i spåret) och sen strosa på stan, helt pigg och fräsch, utan ångest eller dassig hy.

Nu ska jag bara få in träningen två ggr i veckan också, sen är jag rätt nöjd med min balans här i livet. Rutiner som skapas långsamt och stegvis blir mer fasta och sätter sig bättre.