måndag, augusti 11

Långt hår 2009 då???

En gång hade vi en vision du och jag Akå. Vi skulle ta oss längre än vad vi någonsin gjort förut. Projektet hette typ "Långt hår 2006" (???) Det skulle bli långt genom ändlösa peptalks om huruvida detta här, eller detta där shampot skulle kunna göra håret längre eller om inpackningar verkligen funkar för kluvna hårtoppar. Folk kunde få hålla på med sina trendiga toni&guy cuts, vi skulle ha långt svall, lite åt bohem chick-hållet tror jag tanken var.
Nåväl, saker kom emellan. Allt för slitet hår, barn, färgning, sånt..projektet rann ut i sanden, men visst finns förhoppningen om att nångång få ha riktigt långt hår kvar...eller hur Akå? Jag är ju lite insnöad på det här med vett och etikett som många vet, och i och med det så undrar jag om det verkligen är ok att ha långt hår efter man har fyllt 40?

Jag har alltså 14 år på mig, eller för att förtydliga... Jag har typ tre år på mig att spara ut det. Och sen 11 år av ren njutning framför mig! Sen blir det väl till att klippa nån chick Jane Fonda frilla för att inte se allt för mycket ut som en gammal Hippie-morsa? (Tänk Meryl Streep i Mamma Mia. Nej det går inte.)

Well, här är i alla fall inspirationsbilderna fram till våren 09. Tror ni jag klara´t? För optimistiskt?



Augusti 08




November 08




Januari 09




Mars 09