lördag, januari 19

Hann jag någonsin njuta och tycka om dig så mycket som jag hade planerat?
Allt jag ordnat och tänkt, den inhägnade stoltheten som skulle komma. En fin liten vän att hålla i handen, i blåst och kyla skulle du komma att värma mig. Och alla gånger jag frös så glömde jag att du skyddade mig. Vi tänkte framåt, vi tänkte aldrig på just nu. På att man kunde tända ljus och vara nöjd med det lilla. Men du ska veta att jag tycker om dig, lilla lilla etta. Nu har vi några månader kvar, och även om vi ska lämna varandra så vill jag bara vara med dig den sista tiden. Tack för allt damm, allt oisolerat ljud, den äldsta dörren i världen och den trånga duschen. Tack för unken stank och hål i väggen. Du är den bästa ettan någonsin. Vi kommer att mötas igen, men du kommer aldrig att bli så fin som du är nu. Tänk att du skulle få bära en tre-sittssoffa, cashmerefiltar och ittla-vinglas. Jag önskar dig all välgång, förhoppningsvis en helrenovering, och mycket sex i vardagsrummet. Hej då lilla gubben. Och hej Hägersten!

tisdag, januari 15

Götgatan 2008 del 2!


Hur går det med Götgatan 2008 mina vänner?

Okej, man trillar dit, nallar på nåt olämpligt och känner att man likväl kan hetsäta sig genom fasen eftersom man ändå har misslyckats med sin karaktär. Men icke!
I Götgatan 2008 betyder nederlag=fortsättning. Jag kan inte hålla på att kontrollera era misstag men jag kan få er på banan igen! Okej, så första veckan gick sådär, ger man upp för det? Sover Dolly Parton på mage??

Som de säger. Man tar sig ett återfall, man får dem inte. Och nu är det du som ser till att sätta dig rätt på banan igen för ingen annan kommer att släpa dig dit. Ja, jag är god, jag tillåter misstag, men inga ursäkter, inge jävla gnäll. Ren och skär devotion vill jag ha! I gengäld kommer här några tips som kommer att hjälpa dig på vägen uppför Götgatan 2008.

1. Ät mat som du bajsar mycket och bra av. Exempel på sådan mat är, linfrön, torkad frukt, fiberberikat bröd, fullkornsprodukter, baljväxter så som böner. Försök att lev ett avslappnat liv som främjar bajsväsendet.

2. Drick kaffe, det mättar och gör dig lite speedad....med andra ord, du förbränner.

3. Håll din mentala bild vid liv, förnya den ibland rent konkret med hjälp av bilder och nerskrivna budskap och mål, googla på fina sommarkläder som du bör vara minst fem kilo lättare i.

4. Inse att du gott och väl duger precis som det är nu, allt annat är ett sort plus! Om du accepterar din nuvarande situation så kommer du att klara detta mycket bättre. Misstaget jag gör är att jag tror att jag är smalare än vad jag gör (Jag har en mycket god om kanske för god självbild), så sen när jag väl ser mig på bilder eller tvingas konfronteras med verkligheten blir målet sååå mycket längre bort.

5. Loveboosta dig själv, unna dig själv tulpaner, nytt läppglans, take away kaffe på promenaden. Behandla dig själv som att du var värd att få bli den du vill vara!

6. Jag tänker inte säga ta trapporna istället för hissen. Jag säger, ät lite mindre istället. Lathet är inte alltid en synd.

7. Fokusera inte så mycket på mat, skaffa andra projekt. Eller bli kär, olyckligt kär, dejta flera, grubbla och stressa. Det låter ju helgalet, men jag loosar flera pannor i veckan på sånt, sen kan man ju fråga sig om det är sunt eller inte?

8. Jag vet att det snackas mycket om yta och framgång, att det går hand i hand. Men till 50% ligger framgången som kommer av utseendet i att bäraren är medveten och i fas med sig själv.

9. Sötsugen? Micra skumbananer på tio sekunder och ät med gaffel, är du kåt äter du med fingrarna.

10. Hur mycket vill du gå där?

Götgatan 2008. Vecka 1 är avklarad. Skriv och berätta hur det går!