måndag, mars 9

En dag av kvalite´ så att säga

Idag har jag lyxat till det med dyr kudde och godaste luchen.
Mamma och jag har shoppat grejer till hennes nya lgh, och jag har varit smakråd.
Jag vill nog utnämna mig själv till att vara det bästa smakrådet man kan ha. Brutalt ärlig och peppande på samma gång. Jag tar allt i beaktning, din ekonomi, övriga prylar, kläder som du redan har som matchar till det eventuella inköpet. Många människor shoppar helt utan tanke på hur de ska klara av att kombinera med sådant de redan har. Fy säger jag! Jag lägger dessutom min egna shopping åt sidan eftersom jag har svårt att shoppa på tu man hand. Fast om sällskapet i fråga har samma smak så kan det bli två av samma vara framme vid kassan.

Folk med god smak har dåligt inflytande på mig...



Äntligen är du min svindyra jävla kudde. 610 spänn på Svenst tenn. Fullkomligt älskar deras röriga men smakfulla mönster.




"Tolal turn around"

Vill bara tipsa om den här produkten som jag provat idag. Herregud JA!
Problemet var min fnasiga smutsiga vinterhy som vägrar reagera på apotekets mesiga scrub. Fick superbra service på Kicks, hon gav mig ett prov i en liten burk på den här scrubben, Gnugga in, vänta 5 min, skölj.
Nu är min hy lika len som ett rått kycklingbröst! Dessutom tipsade hon om att använda den innan utgång. Huden blir helt förnyad och sminket sitter hela kvällen!
There u go!
Man är ju inte 20 längre. Dags att sluta tvätta sig med tvål och smörja in sig med kroppslotion?

Kudden ser förbaskat liten ut ser jag nu. Man måste sitta nära den antar jag.

söndag, mars 8

Haha, snabbt inlägg.
Man borde känna medlidande, men nä. Put it in writing som Carrie säger...

En person som skulle uppge sitt personnummer nyss, hon hade förmodligen touretts/tvångssyndrom, för hon kunde inte säga fyra. Hon sa fyige.

Jag: Ursäkta?

Hon: Fyinge

Jag: Fyinge?

Hon: Mmm, eller fyra då... (klappade sedan tre ggr på bänken framför sig)

What the fuck? Ibland kan jag inte låta bli att glädjas och känna mig jättenormal.


Sitter på jobbet...söndag.
Jag tycker mina kunder är så himla duktiga, de tar sitt pick och pack och går och tränar under helgerna. Dessutom verkar de glada ihågen!
Kanske är för att de känner sig så himla duktiga....förmodligen.

Jag skulle ju njuta av min ensamtid igår. Det gick sådär.
La mig i soffan framför datorn och tv:n. Och där kan man gott säga att jag blev liggande tills det var dags för sängen. Gjorde ett litet ryck och möblerade om, sen var jag tvungen att vila igen. Försökte mig på att äta lite LCHF men det lyckades jag avrunda med c:s fantastiska cheeskake. Sen blev det rödvin, snus och nässpray ungefär heeela kvällen. (Bölade till väl utvalda snuttar av SATC-filmen också.)

Det var ju inte så här vi skulle jobba....

Dessutom så använder jag mig av ursäkter som att " jag är värd att bara släppa taget och vara ett tag, det är en tuff period just nu, ska bättra mig sen...." Baha!!
Själv avskyr jag ursäkter och har så smarta svar när mina kunder börjar jiddra.

Men ok, nya tag. Nu SKA jag bättra mig.
Dricka mer vatten, minimera rödvinet, endast använda nässpray en ggn om dagen och äta var 4:e timma! Och så ska jag bli mer allmänbildad..just det. Ni vet, spontant kunna rabbla olika druvor och vindistrikt, kunna centralamerikas länder...länder? Och kunna kolestrol som ett rinnande vatten! Yes, där har ni det.

Fucking BASTA!