fredag, augusti 24

Bara en liten uppmaning flickor.


Vissa saker måste man tvinga sig själv till helt enkelt. Att handla vuxet och tänka på konsekvenserna. Jag har aldrig riktigt varit en stjärna på det. Fast å andra sidan finns det ju väldigt många situationer då man faktiskt rent instinktivt tänker på konsekvenserna. En sådan situation är val av partner. Hade jag snubblat över Björn Borgs spänstiga ben -78 så hade jag nog haft svårt att låta bli. Det långa håret, pannbandet, den introverta blicken, smala modellkroppen och förmågan till att bli bra på ta mig fan nästan varje bild.
Här vill jag stoppa lite. Ty han var redan mogen och redo att äta där och då. Och efter det går det bara utför, se själva.
En god investering ligger i förmågan att köpa när objekten ligger lågt, att ha is imagen och sedan så småningom se hur det börjar växa sig fallfärdiga, och redo att plocka!
Om jag kan min ekonomi rätt så går den där ekvationen ganska lätt att överföra på denna typ av teori.
Dilemmat med bloggen är att jag inte gillar att outa mitt inre allt för mycket, det gör mig lite obekväm på nåt sätt. Samtidigt är det då jag skriver som bäst känns det som. Så nu har jag bestämt att den här bloggen inte kommer att innehålla några kavalkader av känsloyttringar eller dyl. Bara lättsamma stuff som fåfänga, irritationsobjekt och flyktiga glädjeämnen. Det är jag ju faktiskt också ganska bra på. Så det så.