onsdag, februari 18

Min digitalbox är installerad!!!!
Jag hatar att följa bruksanvisningar så jag tryckte bara in sladdarna lite hur som haver, sen hade jag ungefär noll kanaler. Tillslut ringde jag com hem och fick hjälp. Eftersom jag är rätt så ansträngd på många plan i mitt liv just nu så har jag ingen energi what so ever att krångla och fixa. Men nu är det i alla fall ordnat och jag känner mig så lättad att jag nog till ockmed kan dela med mig av mitt telefonsamtal med Com Hem.

Jag: Ok, nu är det så här, det är ingen idee´att du "guidar mig igenom detta". Jag kommer inte fatta, kan ni inte skicka hit någon?

Com Hem: Sitter sladdarna rätt då?

Jag: De sitter i. I alla fall.

Com Hem: Antennsladden i boxen och i tv:n?

Jag: Vilken är antennsladden? Jag har bara en som ser ut som en lödkolv och den andra har två fötter på varje sida.

Com Hem: Lödkolven är antennsladden.

Jag: Tack. Nu börjar vi prata mitt språk.

Sen har jag varit och hälsat på mina morföräldrar på morgonen, och det var jättetrevligt! Varför gör jag inte det oftare, dumma dumma idiot, lata skitkorv helt enkelt.
Morfar fick ju en extra kopp kaffe, typ sin åttonde och jag ett glas svartvinbärssaft och gifflar.

Nu längtar jag tills ikväll då jag och C ska till "The Capital of shopping" (Mowahahaha), nämligen Skärholmen. Där ska innhandlas en verktygslåda där jag kan ha alla mina pärlor och smyckesverktyg! Pyssel, pyssel, roligt!!! Ida, du inspirerade mig verkligen!
Dessutom har jag 550 spänn i bonuscheckar på H&M och så en viss boost ska nog kvällen kunna bringa i denna missär. Fast eg, om man tänker bort att jag har en familjemedlem som inneboende i tre veckor till, och är snigel igen så är allt helt underbart, faktiskt.

Känner inte av några finanskriser, jobbet är fabulous och håret på god väg.

Vore iofs kul om Johan kunde höra av sig lite mer, lite äkta vänskap om jag får be! Så att jag får älta, sjunga och fråga ut honom om en viss löööööver. Är du inte småkär i mig längre? I need it! Fake it!

måndag, februari 16

Slagen

Low low point.

Idag funkar det INTE med Wayne Dyer, det funkar inte att tänka på att andra har det värre, att tänka att livet är kort, att tänka på allt annat som är bra, att glädjas åt småsaker. Nähärå.

Idag visar min tv bara baskanalerna helt plötsligt, idag känner jag mig tjock och övermätt, som att jag har ätit en pizza ungefär, och hoppsan...det var visst så att jag tryckt i mig en mamma mia också. Idag strejkar datorn, idag hör ingen av sig. Idag hör inte jag av mig. Idag utstrålar jag ingen energi, så alltså kan jag inte förvänta mig att jag ska attrahera tillbaka.

Jag hatar facebook, att jag har lågt blodtryck, är svag, har dålig kondis, att mitt hår är för kort, att jag är oallmänbildad, inte kan stava, inte kommer ihåg saker, inte är glad och att jag inte är tacksam.

Vilken jävla negativ människa tänker du. Jag håller helt med. Vi är överrens.

Nya jävla pisstag imorgon.