fredag, oktober 26

Öra, del 2



Tack för all respons angående inredningsskolan.... Verkligen, har inte hunnit läsa alla kommentarer ännu men jag ska försöka besvara era frågor och synpunkter personligen. Var och en! Noll.

Nej jag tänker istället gå över till något som jag spår vara nästa kommande heta ting. Nämligen piercing i snibben. Nej i båda snibbarna!

Jag har inte läst Rodeo, Bon eller amerikanska Elle för att komma fram till detta. Jag har bestämt det helt själv! Bara det är så fett att jag borde få jobb som stylist på någon av ovanstående tidningar.
Det är så sent nittiotal att det bara måste komma som ett brev på posten nästa sommar. Så om ni vill vara ute i god tid (innan ni måste ta bort dem för att alla andra har gjort det) så går ni och beställer tid i helgen. Dani på "Mirabella", Sveavägen 86 gjorde mina igår. Han la mitt huvud i sin famn, va mjukt och manligt det kändes. Tills han sköt skallen av mig på båda sidorna med en guldpikadoll. Men ont gjorde det knappast.
Däremot va det lite svårt att ligga på sidan och sova i natt, och några öronproppar är det inte tal om att få in. Men å andra sidan hör jag ju inget heller. Vaxpropp och piercing, jag kan inte räkna ingreppen som gjorts på mina tio fingrar längre!
Men vad spelar det för roll, jag är tuffast i stan. Och ni hörde det hos mig först!

tisdag, oktober 23

Fake it till u make it!

Ok! jag är medveten om att jag kommer att framstå som en bög i en kvinnokropp nu. Men här kommer MIN inredningsskola för coola loosers. Dig in, addapt, enyoy!

Det här är på fullaste allvar.

Vi har betalt hyran, vi har gått ut på krogen några gånger de senaste veckorna, vi har köpt tre, kanske fyra klädesplagg, vi har handlat mat såklart, men oftast på ett väldigt omoget sproradiskt sätt. Högst 200 kr kvar på kontot, tre dagar tills lön och det här med att piffa upp lägenheten får väl vänta till jul när man fått ett litet extra bidrag?
Jag säger nej, Martel säger NEJ!



Till den fula soffan använder vi...vaddå..ja just det, tyger! Gamla retro tyger är inte så svårt att få tag i som man kanske kan tro. Det finns en hel del på Myrorna och andra lite mer avancerade second hands. Fråga någon släkting som inte förmår sig att rensa på vinden så ofta. Det går även bra med gardiner som jag använt mig av på dessa två bilder. Ful vägg kanske du tänker, vi kommer till det också kanske jag tänker.



Hemska avflagnade dörrar och smutsiga väggar som man inte får röra för hyresvärden eller helt enkelt inte orkat ta sig an döljer vi med vaddå...japp, tyger! Bra ni börjar lära er.



Åh, äntligen någnting funktionellt tänker du. Nej, tänker jag. Den här lilla rackaren låg övergiven utanför tvättstugan där jag bor så, jag plockade helt enkelt med den hem och satte den på ett litet bord utan bordsskiva. Se nu till att matcha bordsbenet bara för guds skull. Många gåner har jag lurat hunks som trott att jag var värsta dj-martel med detta lilla funkisbord. Ha, tänker du, fake it till u make it, tänker jag.




Allt som är fult ska bort! Ner, upp, under, bakom, stuva, mosa...i dont care! Bort ska det! Men vad gör en bild på min pappa där då tänker ni. Ja det var verkligen inte meningen, tänker jag. (Och det var det faktiskt inte)



Svart och vitt är superhett när det gäller det mesta, speciellt i inredning. Är det, tänker du. Ja det är det, tänker jag



Det är snyggt och väldigt behagligt rent psykiskt att befinna sig i ett städat hem. Fueng Shui! Däremot är det tråkigt att städa, men det är roligt att spruta. Köp städgrjer som sprutar. Jaha tänker du. Ja, tänker jag.


Man behöver inte köpa dyra lexingtonöverkast för tusenlappen. Mitt absolut stoltaste ögonblick kommer här, köp ett lakan i en snygg färg! Det här är ett brunt lakan från Åhlens som kostade 99 riksdaler. Shit va fiffigt tänker du, snudd på genialiskt tänker jag.

Nej hörni vänner,nu börjar "sjukhuset" på trean och det får jag inte missa. Det finns fatiskt människor som sysslar med snäppet viktigare saker än mig. Men det är hårfint, jag vet.