onsdag, januari 2

ta bort, blockera.




Jag bryter ihop.

Det finns tre enormt osexiga saker här i världen.

Innombordsuppstödningar där luften man sedan andas ut luktar mamma scan kyclingköttbullar.

Ljummen bajslukt.

Smileygubbar på msn!!!!!!

De två första kan man inte alltid bespara sina medmänniskor, men den sista kan ni väl för fan bara lägga av med!?
Första gången jag blev avtänd var när jag såg en sån där vanlig gubbe som ler. Det tog nog ett år innan jag kunde ta personerna som slängde sig med sådana gubbar på allvar.
Samma sak med de där som blinkar. Men då var jag ju ändå lite uppvärmd.
Det finns nu ett register där man kan välja bland de vanligaste typerna av gubbar på msn, den förvånade, den gråtande, den oroliga, den försynta, den jätteglada och sist men inte minst den med solglajjer.

Och jag har tagit er alla i min famn, jag dömmer inte jag avskyr inte.
Men vi stannar här, snälla. Visst stannar vi här?

Inga gubbar som kramar varandra eller nattar varandra, inga gubbar som tröstar eller pussas. Giv mig även ro för pingu liknande vinkande varelser eller björnar som väntar på en kram med "söt uppsyn".

Jag må vara flickebarnet som inte fick leka med lego eller andra 80-tals moderniteter. Jag ägde endast designade träleksaker. Jag må vara skadad. Men jag vet att det är många medsystrar med mig som ropar efter ett gehör. Ett gensvar från er män i 30 årsåldern som verkar tro att det är legitimt att göra så här mot oss. Att tro att dessa gubbar är en genväg för att ha "halva inne" gör mig nästan upprorisk. Jag kan tala om för er att om jag så mycket som ser en vinkande pingu i min msn ruta igen så finns det inte mycket inne att komma till. Och skickar du sedan en orolig gubbe som kliar sig i huvudet följt av ett för stort tecknat frågetecken så kommer jag göra som sååå många andra av mina medsystrar. För det vet ni väl. Det heliga msn mantrat. Först ta bort. Och sen blockera.

Msn är fantastiskt, i slutändan.