torsdag, februari 7

Vafan

Har ju nästan glömt bort götgatan 2008!

Ni äter väl inget efter sju på kvällen, helst inte efter kl sex??
Ni fokuserar väl på er själva, er faboulisitet när ni går där och alla vänder blickarna, ni känner väl att "detta är MIN sommar"??

Well u should!!!

Inte en enda kommentar om Robert Wells frillan har jag fått, mitt ego är typ nere i botten och min vikt liksaså, och därför tar jag inte åt mig. Jag antar att ni är så fokuserade att ni inte har energi att ägna mig den boosten.. men herr Beppe och miss S, jag trodde mer om er!!

Med jävlig vänlig hälsning från M-några shottar rom senare. Och by the way, ordet kaxig är inne igen.

onsdag, februari 6

Tyra Banks och hennes trötta upptåg.



Tyra Banks. Hon har följt med under hela min 90-talsuppväxt. I mitt högstadie var det inne att vara lite mulatt sådär, och använda brun läpp penna som man sedan febrilt pudrade över. Man skulle ha rakt hår eller geleindränkta korkskruvar. Tyra hade allt och vi köpte hela paketet. Dagens Mary Kate Olsen.

Sen kom H&Ms underklädeskampanj och vi blev mer och mer följsamma. Tyra sög in, och uppmanade oss med sin blick. Hon gjorde Top model och sist något slags försök att bli nya Oprah. Och det gick väl inte så jättebra bra miss Banks?
Plötsligt hade människan åsikter också, det tog mig ett tag att anamma. Men sen kändes det intressant och jag måste medge att hon verkligen har inlevelse i det hon tar sig för.
Känn bara på: "Meredtih, youré still in the running towards becomming americas next top model" eller "Do u think i wake up looking like this every frikkin morning, im tellin u , im not honey!"
Och så ger hon publiken, the eyes...och viftar med pekfingret, liksom rullar huvudet i en fyrkant i äkta Rickie Lake-anda.
Nä du, någon Oprah blir du aldrig. Förvisso har hon uppfyllt en hel del kriterier som krävs för att bli Oprah, dvs en sargad barndom, weightgain, weightloss, hon är affroamerikan och har modet att visa sig osminkad i tv. Men Tyra girl, du glömde en grej. Att vara konsekvent.

Vad jag glorifierade hennes skönhet, det ouppnåbara. Den totala avsaknaden av hennes personlighet gjorde inget ont. Hon kunde bara fått vara tyst och snygg. Konsekvent ett kvinnoideal som ingen kunde leva upp till. Vi har dem väl alla, säskillt under de sköra tonåren.
Men nu har Tyra kommit på att hon inte kommer att vara ouppnåbar så länge till, kilona börjar sätta sig och påsarna under ögonen blir allt svårare att sminka bort. Inte så otippat att hon byter rikting, men för mig kunde hon lika gärna få försvinna och INTE "ställa sig på kvinnornas sida" . Vem försöker hon lura? Kanske den yngre generationen som inte lapat hennes fuckface utan gått direkt till Tyra talk show?

Nu bränner Tyra BH:n och uppmanar alla andra att gå i hennes fotspår. Och jag tänker för mig själv... Det ska jävligt mycket till innan jag bränner min bh för att få jämnställdhet. Kvinnor har bröst, det behöver således stöd. Om jag led av dig och dina ideal under 90-talet så kommer jag inte fortsätta genom att ha ont i ryggen och låta taxöronen gå i förtidspension.

Just fade Tyra, som så många av dina foundationsreklamer utlovar. Just fade away.